mitt afrika logga
  • Safari närmare naturen
  • Oförglömliga upplevelser
  • Ekoturism ger djuren värde

CORASIIDA GUEST HOUSE, TOFO


coraciida_guesthouse_room_view_586

HÄR BOR du i ett trestjärnigt, nyöppnat och fräscht guesthouse där rum och frukost ingår. Tofo är berömt för kristallklara vatten och synnerligen fin dykning med ett marint liv utöver det vanliga: valhaj och jättemanta är några av de arter man kan möta. Också snorkling är mycket bra här. Tofo är en fiskeby, men har också lokalt konsthantverk och en speciell latinokultur med avspänd atmosfär.

NÅGRA kilometer norrut vid Inhambanehalvön ligger staden Barra, med en 7 km lång kritvit strand. Här finns också en stor bukt med mangroveträd.

Corasiida Guesthouse har en stram, stilfull inredning och privat pool för hotellets gäster. Detta hotell passar för familjer, ungdomar och dykargrupper som kan hyra hela etablissemanget. Ett lokalt dykcenter finns på ca 7 minuters promenadavstånd.

GÄSTHUSET har 4 rum med dubbelsängar, alla med privata badrum. Det finns en rymlig foajé med bar och ett litet köksområde. Rummen städas varje dag och frukost inkluderas i er vistelse. Det finns gott om restauranger i Tofo.

UTFLYKTER arrangeras för snorkling, dykning, till mangroveskogen – till fots eller med kajak – ridning och till den historiska staden Inhambane. De kostar mellan 30 och 45 Euro och kan förbokas eller bokas på plats.

Kontakta oss för mer information eller bokning av Corasiida Guest House idag!

KLICKA på bilderna nedan för större versioner!

coraciida_guesthouse_outside3

coraciida_guesthouse_room2

coraciida_guesthouse_room

dive_the_big_five_manta_front

tofo_and_barra_fishing

tofo_and_barra_relaxing

tofo_and_barra_boat_relax

..