mitt afrika logga
  • safari närmare naturen
  • oförglömliga vildmarksupplevelser
  • full komfort och god mat i fält
  • ekoturism för lokal utveckling
Se även MITT INDIEN: www.mittindien.net

VIRTUELLA RESOR

SÖDRA LUANGWA, 9 DAGAR

DETTA ÄR en synnerligen fin safari till Södra Luangwa, ett av Afrikas allra främsta vildmarks- områden. Under den gröna perioden december – april bor ni i Nkwali Camp i sex nätter, under mellan- och torrperioderna förflyttar ni er efter tre nätter längre in i vildmarken till Nsefu-sektorn av parken. Här är ett paradis för rovdjur, afrikansk buffel, elefanter, giraffer och många andra djur. Torrperioden är den tid då det är lättast att se djuren, då de kommer till floden för att dricka. 6 nätter / 7 dagar safari samt en natt i Lusaka.

NI BÖRJAR vistelsen i Zambia med en natt i hotell i Lusaka, och fortsätter nästa morgon ut till Luangwa. Ladda ner detaljerat programblad! (Pdf) Ni kan lägga till eller dra ifrån dagar.

PRISER
Gröna perioden december – 21 maj ca 29 900 kr
Mellanperioden 22 maj – juni ca 33 900 kr
Torrperioden juli-oktober ca 37 900 kr

Intresserad? Kontakta oss idag!

INGÅR Flygresa Sverige / Köpenhamn / – Lusaka i Zambia tur och retur i turistklass. Helpen- sion. Drycker i form av vatten, te, kaffe och husets vin och öl (ej på hotell i Lusaka). Tvätt. Alla gamedrives, avgifter för nationalparker och reservat vid Luangwa. Samtliga inrikes transporter i Zambia, inkl inrikesflyg. Engelskspråkiga guider.
INGÅR EJ Dricks. Märkesdrycker, champagne. Visum.

Till sidans början   Zambia   Resmål   Hem