mitt afrika logga
  • Safari närmare naturen
  • Oförglömliga upplevelser
  • Ekoturism ger djuren värde

CAMPINGSAFARI KENYA

LEJON I MASAI MARA. FOTO: ANDERS ODELDAHL

VI ERBJUDER synnerligen fin campingsafari under sju dagar, där ni kommer mycket nära natu- ren vid nationalparkerna Amboseli och Masai Mara, till överkomligt pris.

NI BESÖKER privata reservat (utan staket) intill de stora parkerna, med rikt djurliv och fascine- rande landskap. Ni har lokala, professionella massajer som gudier på gamedrives, som sker i öppna Land Cruisers. Massajer vaktar också campingplatsen under natten.

TIDIGARE RESENÄRER SÄGER:
Vill bara skriva och tacka för en underbar resa! Bättre sätt att fira min 50-årsdag är svårt att tänka sig. Nya tältcampen i Masai Mara låg mycket bra och fungerade utmärkt! Otroligt kun- niga och trevlig guider. God service och vällagad mat. Första dagen kom ett skyfall, så det blev lite kladdigt. Men det torkade snabbt upp. Annars var vädret behagligt, ganska svalt.

Vi såg flera lejon, både i Masai Mara och i Amboseli. På min födelsedag överraskades vi av 50 elefanter som paraderade precis utanför campen. Det var storslaget!

Vi såg tre geparder på jakt i Masai Mara och leopard på nära håll. I Amboseli såg vi som väntat mest elefanter, men också flodhästar och afrikanska bufflar. Vi hade en jättefin picnic-frukost, samt en härlig solnedgång med god dryck.

Ingela Bendrot, Näsby Park. Besökte Kenya i juli 2012 med sina döttrar 12 och 15 år gamla.

ALLA MÅLTIDER ingår under safarin; de lagas av en kock i campen. Ni bor i tvåmanstält med madrasser på golvet i sovsäck och har egen dusch och WC. Sovsäck och handduk ingår i priset. Minimiålder 10 år.

FÖR DETALJERAT program – klicka här! (Pdf)

OBS! På grund av regnperioder arrangeras denna safari ej 1 november – 14 december, ej 1 april – 30 juni.

INTRESSERAD? Kontakta oss!

..